Електромобіль MINI отримав «полярну» версію > Gercek Tesisat

Електромобіль MINI отримав «полярну» версію

Електромобілі не найкраще почуваються при сильних морозах, але це не завадило компанії MINI створити спеціальну версію хетчбека Cooper SE, яка присвячена Арктиці та одному з найвідоміших її мешканців – білому (або полярному) ведмедеві. Нова модифікація Resolute Edition своїм оформленням відсилає до живого символу Арктики, хоча при цьому технічно повністю повторює стандартний електромобіль британської марки, але за своїм оснащенням багатшим за базовий варіант MINI Cooper SE.

На мові народності інуїтів «Нанук» означає «полярний ведмідь» – цьому хижакові і присвячений новий колір кузова Nanuq White, створений спеціально для MINI Cooper SE у версії Resolute Edition. Білий колір нагадує світле хутро ведмедя, але доповнений декоративною смугою, градієнт якої змінює колір від світлого до темно-золотистого відтінку.

При бажанні можна вибрати повністю білий електромобіль або замовити машину з чорним дахом і корпусами дзеркал заднього виду, але 17-дюймові колеса з дизайном Tentacle Spoke в будь-якому випадку будуть чорними.

Салон має чорне оздоблення, доповнене світло-золотистими лініями, а за бажанням можна вибрати декоративні вставки на сидіннях з патерном у вигляді золотистої клітинки. Позначення спецверсії Resolute вказано на рульовому колесі. У базове оснащення входить комплекс MINI Driving Assistant, який у тому числі дає водію поради щодо максимально ефективного водіння.

admin

Наверх