Електромобіль Faraday Future протестували на дальність ходу > Gercek Tesisat

Електромобіль Faraday Future протестували на дальність ходу

Стартап Faraday Future досі не може розпочати повноцінне виробництво електромобілів. Проте первісток бренду крок за кроком рухається до цього. На цей раз кросовер FF 91 отримав офіційну оцінку дальності ходу від Агентства з охорони навколишнього середовища США.

Як з’ясувалося, електрокар може проїжджати 613 км на одній зарядці. Це відчутно більше, ніж очікувала сама компанія, і, зрозуміло, перевищує показники Tesla Model X, який у далекобійній версії долає 565 км на одній зарядці.

З захопленням про це досягнення висловився Карстен Брайтфельд, генеральний директор Faraday Future:

«Підтвердження EPA дальності ходу в 613 кілометрів є дійсно захоплюючою новиною для FF і підтверджує те, що ми знаємо про FF 91: лідируючий у своєму сегменті FF 91 стане першим висококласним, високопродуктивним, розкішним, інтелектуальним електромобілем і переверне очікування клієнтів, як водіїв, так і пасажирів.

Наша інтегрована силова установка з блоком літій-іонних батарей ефективно перетворює енергію батареї для живлення автомобіля та ефективно рекуперує та повторно використовує енергію гальмування для оптимізації та збільшення дальності ходу. Передові розробки FF забезпечують значний крок уперед у технології електромобілів, забезпечуючи величезне збільшення дальності ходу».

Нагадаємо, що силова установка FF 91 складається з декількох електромоторів, що сумарно розвивають близько 1050 кінських сил. Розгін до першої сотні складає 2,4 секунди. Максимальна швидкість обмежена на позначці 320 км/год, а батарея має ємність 130 кВт.год.

admin

Наверх