Електрокари Alfa Romeo збережуть «емоційність» > Gercek Tesisat

Електрокари Alfa Romeo збережуть «емоційність»

Начальник відділу дизайну бренду впевнений, що їх «батарейні» машини повинні виходити настільки ж крутими, як і бензинові.

В інтерв’ю виданню Top Gear Алехандро Месонеро-Романос, який відповідає за дизайн Alfa Romeo, пообіцяв зберегти колишній стиль, створюючи для електромобілів той самий емоційний зовнішній вигляд, що й у бензинових моделей:

«Електрифікація змінить спосіб пересування автомобіля, але характер, стиль, цінності залишаться. Виглядати електричним тільки заради цього немає сенсу, на мій погляд. Ми не збираємося говорити: «Добре, це електромобіль, давайте зробимо так, щоб він виглядав інакше, тому що він електричний»».

Далі він зазначив, що така стратегія мала сенс хіба що для BMW, тому що німецький бренд раніше запустив у виробництво електромобіль, яким став малюк i3.

Звичайно, певні зміни у зовнішності все ж таки відбудуться. Не можна забувати, що усі майбутні Alfa Romeo отримають спеціальні електромобільні платформи. Це дійсно може позначитися на зовнішності, тому що машини отримають менші передні та задні звиси та довгу колісну базу. Тобто пропорції майбутніх електромобілів можуть серйозно відрізнятись від існуючих бензинових Alfa Romeo.

Алехандро Месонеро-Романос намагається переконати свою команду дизайнерів не зациклюватись на тому, що вони працюють над електромобілями. Одна із цілей – створити сміливий зовнішній вигляд, який не залишить нікого байдужим.

Нагадаємо, що перший електромобіль італійського бренду з’явиться у 2024 році. Швидше за все, це буде субкомпактний кросовер, розташований нижче Tonale. З 2027 року Alfa Romeo пропонуватиме на ринках Європи, Північної Америки та Китаю виключно електрокари.

admin

Наверх