Електричний Volvo EX90 «засвітився» у новому відео > Gercek Tesisat

Електричний Volvo EX90 «засвітився» у новому відео

Volvo продовжує підігрівати інтерес до наступника XC90, який отримав індекс EX90. Прем’єра моделі запланована на 9 листопада, але деякі подробиці про неї вже відомі.

У спеціальному відеосюжеті Volvo продемонструвала систему активних заслінок у нижній частині бампера автомобіля, спойлер на даху, висувні дверні ручки, диски особливого дизайну та віконні рамки, які утворюють єдину гладку поверхню – всі ці елементи покликані знизити опір повітря. Можна також помітити незвичайну конструкцію зовнішніх дзеркал – вони розташовані на стійках з камерами. За словами дизайнера Volvo, під час створення кросовера його команда надихалася дизайном спортивних яхт.

Раніше стало відомо, що флагманський електричний кросовер Volvo EX90 стане найбезпечнішою моделлю в історії марки – він отримає лідар Luminar, вісім камер, п’ять радарів та 16 ультразвукових сенсорів, які відстежуватимуть ситауцію навколо автомобіля та стануть частиною системи автоматизованого водіння. За словами представників Volvo, точність датчиків настільки висока, що з відстані 250 метрів система може визначити позу людини, а зі 120 метрів у темну пору доби розпізнати на дорозі шину.

У салоні електромобіля буде використовуватися 50 кілограмів повторно переробленого пластику та органічних матеріалів, а всього на вибір запропонують сім різних комбінацій кольорів та оздоблення.

Виробництво кросовера організують на американському заводі Volvo в Південній Кароліні, на одному конвеєрі з Polestar.

admin

Наверх