Електричний BMW i7: нове зображення > Gercek Tesisat

Електричний BMW i7: нове зображення

Компанія BMW готується до прем’єри нового флагмана 7-Series. Вона відбудеться 20 квітня у трьох містах – Мюнхені, Пекіні та Нью-Йорку о другій годині дня за центральноєвропейським літнім часом. Паралельно з паливною модифікацією нової сімки дебютує і електрична версія під індексом i7. Електроседан, якому судилося стати найпотужнішим у гамі, показали на черговому тизері, проте нової інформації про нього не з’явилося.

На свіжому тизері можна розглянути темний силует седана з завуженою передньою оптикою і величезними ніздрями решітки радіатора з підсвічуванням по периметру. Вже відомо, що першою дебютує версія xDrive60. Очікується, що крім неї будуть ще дві – «стартова» і потужніша з індексом xDrive70 або M70.

Седану пророкують двомоторну силову установку від М-версії електрокросовера iX. На ньому вона розвиває 619 кінських сил та 1015 Нм, розганяючи автомобіль з місця до першої «сотні» за 3,8 секунди, проте для i7 її «віддачу» можуть збільшити. На одному повному заряді батареї модель зможе проїжджати близько 300 миль або 480 кілометрів.

Також відомо, що електричній «сімці» дістанеться оптика з «кришталевими» елементами, найновіша версія медіакомплексу iDrive та панель BMW Interaction Bar з декором із гранованого скла, яку показали на більш ранньому тизері. Для другого ряду передбачена окрема розважальна система з 8К-дисплеєм BMW Theatre Screen діагоналлю 31 дюйм та аудіо Bowers&Wilkins Diamond Surround Sound.

admin

Наверх