Електричний BMW 7 серії став головною нагородою світового турніру з гольфу > Gercek Tesisat

Електричний BMW 7 серії став головною нагородою світового турніру з гольфу

Напередодні першого етапу BMW International Open зірки світового туру DP націлилися не тільки на престижний титул, але й на нагороду BMW Hole-in-One Award. Спортсмену, який першим зажене м’яч у 17-ту лунку одним ударом дістанеться електричний BMW 7 Series – BMW i7.

Міжнародний відкритий чемпіонат BMW (BMW International Open) відбудеться 23-26 червня в гольф-клубі M?nchen Eichenried (Мюнхен, Німеччина). Познайомитися з розкішним електричним седаном відвідувачі чемпіонату зможуть у виставковому залі клубу.

Ринкова прем’єра BMW i7 відбудеться в листопаді цього року. Першою на європейському ринку з’явиться версія BMW i7 xDrive е60 з двома електродвигунами сукупною віддачею 544 к.с. (400 кВт). Попередньо, запас ходу седана становитиме до 590-625 км у вимірювальному циклі WLTP. Комбінована споживана потужність – 19,6-18,4 кВтг/100 км.

Серійне виробництво першого повністю електричного BMW 7 Series налагодять на заводі BMW в Дінгольфінге. На одній виробничій лінії збиратимуть «паливні», плагін-гібридні і «батарейні» седани. Електродвигуни та акумуляторні блоки для BMW i7 також виготовляють в Дінгольфінге.

За 33-річну історію BMW International Open нагорода BMW Hole-in-One була виграна вісім разів. Першим автомобілем Hole-in-One, представленим на турнірі, був BMW 325i Cabrio, який в 1991 році відвіз додому американець Джей Таунсенд. Десять років по тому француз Рафаель Жаклін виграв BMW Z8, а в 2010 року співвітчизник Жан-Франсуа Люкен отримав в нагороду BMW 535i.

У 2012 році BMW 640i Gran Coupe дістався британцеві Ендрю Маршаллу. У 2014 році ще один представник Великої Британії Джеймс Хіт виграв BMW i8. Переможець 2016 року – шотландець Річі Рамсей поїхав додому на BMW M760Li xDrive, а 2018-му родстер BMW i8 дістався англійцю Аарону Райю. Останньою людиною, яка здійснила цей подвиг, був Гаганджіт Бхуллар, якого в 2019 році нагородили BMW M8 Competition Coupe. Кому з учасників нинішнього чемпіонату вдасться стати наступним у цьому списку, ми дізнаємося в найближчі дні.

admin

Наверх