Електричний кросовер Mercedes-Benz EQS: нові зображення > Gercek Tesisat

Електричний кросовер Mercedes-Benz EQS: нові зображення

Світова прем’єра великого електричного Mercedes-Benz EQS відбудеться 19 квітня. Кросовер стане третьою моделлю на архітектурі нового зразка EVA та отримає семимісний салон (посадочна формула 2+3+2) та медіакомплекс MBUX Hyperscreen із цифровою панеллю загальною діагоналлю 56 дюймів.

Судячи з розсекреченого салону, моделі EQS SUV також дістануться чотиризонний клімат-контроль, панорамний дах та розважальна система для задніх пасажирів із індивідуальними планшетами.

Зрозуміло, у електрокара буде і повний привід 4Matic. Ліфтбек EQS з таким шильдиком оснащений двомоторною силовою установкою (523 к.с., 855 Нм) та батареєю ємністю 120 кіловат-годин (доступні – 107,8 кВт*год). Розгін до сотні у «п’ятидверки» займає 4,3 секунди, максимальна швидкість – 210 кілометрів на годину. На одному заряді EQS 580 4Matic здатний проїхати 626 кілометрів.

Пізніше в гамі EQS SUV може з’явитися заряджена AMG-версія. Наприклад, 53 4Matic+, що має 658-761 кінську силу і 949 Нм моменту. Аналогічний ліфтбек пришвидшується до ста за 3,4-3,8 секунди, а його дальність ходу становить 586 кілометрів у циклі WLTP.

Випускати EQS SUV буде завод Мерседеса в Таскалузі, штат Алабама, паралельно з паливними GLE і GLS. При цьому модель EQS збирають у німецькому Зіндельфінгені та тайському Тхонбурі. Седан EQE, у свою чергу, став на конвеєр майданчика в Бремені, а пізніше його «зборку» організують на спільному підприємстві Beijing Benz Automotive у Пекіні.

admin

Наверх