Дизайн нового електропозашляховика Chery створять фанати бренду > Gercek Tesisat

Дизайн нового електропозашляховика Chery створять фанати бренду

Chery Automobile опублікувала тизер нового електричного позашляховика із кодовим позначенням S56, до розробки дизайну якого планує залучити своїх фанатів у Китаї. Завдання учасників – створити дизайн, заснований на «холодній та жорсткій естетиці». Авторам найкращих проєктів обіцяно грошову винагороду. Головний приз – 50 тисяч юанів ($7185). Також до проєкту залучено постачальників комплектуючих, які оцінюватимуть можливість реалізації тієї чи іншої ідеї.

Поки ж майбутня електрична новинка, принаймні у профіль, нагадує концепт-кар Jetour T-X, який дебютував у січні цього року. Також проглядається подібність із прототипом електропозашляховика Jetour T-1, зображення якого з’явились у мережі на початку місяця. А всі разом вони нагадують Land Rover Defender 110.

Інформація про силову установку Chery S56 не розкривається. Відомо тільки, що вона буде електричною та у кількох варіантах потужності. Також позашляховику обіцяно просунуту медіасистему Smart Cabin від Chery iCar Ecology, 20 інтелектуальних датчиків та системи напівавтономного управління.

admin

Наверх