Дизайнери з Каліфорнії створили сучасні версії Volkswagen T1 > Gercek Tesisat

Дизайнери з Каліфорнії створили сучасні версії Volkswagen T1

Відома американська студія автомобільного дизайну Kenny Pfitzer Designs привезла на тюнінг-шоу у Лас-Вегасі два кастоми на базі Volkswagen T1. Автомобілі створені у колаборації із двома брендами одягу: FB COUNTY та Original Cascade.

Основою для проєктів каліфорнійської студії стали пікап Single Cab 1963 року та 15-віконний мінівен Deluxe 1961 року. У процесі перетворення на експонати для SEMA 2022 автомобілі розібрали, а потім відсканували у 3D. Отримані тривимірні моделі дизайнери використовували для створення унікальних кузовних обважень та виготовлення кожної деталі із композитного матеріалу. Зокрема, у кастомів композитні крила, фари, спліттери та дверні пороги.

Повної переробки зазнали й салони автомобілів. Компоненти панелей приладів, педалі та ряд інших елементів інтер’єру виготовили на верстатах з числовим програмним управлінням. Натхненням для картатої оббивки став фланелевий одяг від Original Cascade.

Технічні відмінності від оригінальних моделей зводяться до нової пневматичної підвіски, гальм та електричних компонентів. При цьому двигуни залишилися заводськими, але в одному з автомобілів двигун отримав колектор «four in one», розроблений компанією A1 Performance Exhaust Systems.

Після закінчення виставки автомобілі вирушать у турне по США. А вже найближчим часом Kenny Pfitzer Designs почне прийом попередніх замовлень на виготовлення кузовних обважень для Volkswagen T1. Вартість комплектів не уточнюється.

admin

Наверх