Державний холдинг Китаю показав салон найновішого всюдихода > Gercek Tesisat

Державний холдинг Китаю показав салон найновішого всюдихода

Державний машинобудівний холдинг Китаю – BAIC Group – показав салон новітнього рамного позашляховика Beijing BJ60. П’ятиметровий автомобіль отримає трирядний салон, а його особливостями стануть контурна підсвітка з графікою у вигляді гір перед переднім пасажиром та «преміальна» аудіосистема Yanfei Lishi. Ще «шістдесятка» здивує поєднанням гібридної силової установки та повного приводу з «пониженою» передачею.

Зовнішність Beijing BJ60 у легкому камуфляжі вже відома, як і озвучена його габаритна довжина (5020 міліметрів із запасним колесом) та запас ходу у 1000 кілометрів. Тепер китайці поділилися затемненими знімками інтер’єру та великими планами оптики.

Схоже, що топ-версії позашляховик отримає матричні фари і «піксельні» ліхтарі, перед водієм буде цифрова панель приладів, а мультимедіасистема не обійдеться без «парячого» тачскріна.

Концерн BAIC понад шістдесят років випускає утилітарні армійські автомобілі, тому навіть у новому позашляховику не стали все довіряти сенсорам. По-старому регулюються налаштування клімату, механічно активуються міжосьові блокування, шайбою перемикаються режими трансмісії.

Більш детальну інформацію про техніку «шістдесятки» від концерну BAIC чекають найближчими днями, а на внутрішній ринок великий позашляховик має вийти у другому півріччі.

admin

Наверх