В інтернет випадково потрапили зображення нового Chevrolet Corvette > Gercek Tesisat

В інтернет випадково потрапили зображення нового Chevrolet Corvette

З’явилися перші зображення нового Chevrolet Corvette E-Ray. Спорткар випадково розсекретили в конфігураторі на офіційному сайті марки, але потім рендер швидко прибрали. Про це повідомляє сайт Corvette Blogger.

Новий Chevrolet Corvette E-Ray презентують у першій половині 2023 року і він стане першою в історії версією моделі з гібридною установкою та повним приводом. Очікується, що спорткар збереже 6,2-літровий 490-сильний V8, але також отримає два електродвигуни на передній осі. Сумарна потужність становитиме близько 600 к.с.

Також відомо, що розробники наголошують на керованості авто. E-Ray стане наступником Chevrolet Corvette Grand Sport, тобто отримає переналаштоване кермо та підвіску.

На зображеннях видно, що кузов для E-Ray запозичили у зарядженого Chevrolet Corvette Z06. У купе розширені крила та агресивний дизайн передньої частини, а ззаду встановлений спойлер.

Також авто отримає спеціальні колісні диски з карбону, а палітру кольорів кузова розширять. Відсутність зарядного гнізда на кузові дає зрозуміти, що спорткар буде звичайним гібридом, а не заряджається.

Салон Chevrolet Corvette не зазнав змін. Єдина новація – перемикач управління рекуперативним гальмуванням.

admin

Наверх