В Івано-Франківську відкрили зарядну станцію з сонячними панелями > Gercek Tesisat

В Івано-Франківську відкрили зарядну станцію з сонячними панелями

В Івано-Франківську відкрили зарядну станцію із сонячними панелями для електрокарів. Станція була встановлена в рамках проєкту «Партнерство Румунія-Україна для пом’якшення зміни клімату».

Про це йдеться у повідомленні Департаменту інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста Івано-Франківської міської ради.

Зазначається, одним із етапів проєкту передбачалося встановлення в Івано-Франківську інноваційної установки сонячної зарядної станції з онлайн-моніторингом виробленої енергії та її споживанні при заряджанні автомобілів.

Її встановили на міжнародній платформі, яка створена для забезпечення діяльності оператора зарядних станцій на основі програмного забезпечення власної розробки.

Основа технологій (GO TO-U) – це бронювання часу заряджання. Тобто власник електрокара може бути впевнений у зарядці на обраний час. Жодних черг для користувача. Зарядки оснащені датчиками контролю надходження постійного струму, що захищає від ураження струмом та підвищує безпеку електромережі. Корпус зарядки водостійкий та забезпечує безперешкодне функціонування навіть у найсуворіших погодних умовах.

admin

Наверх