В Україні почастішали випадки крадіжки бензину прямо з бака авто > Gercek Tesisat

В Україні почастішали випадки крадіжки бензину прямо з бака авто

Дефіцит палива штовхає українців на злочини – помітили випадки крадіжки бензину та дизеля прямо з баків авто. Одного такого зловмисника затримали в Києві, повідомляє столична Патрульна поліція на своїй сторінці у Facebook.

До поліції надійшов виклик з вулиці Ревуцького – громадянин повідомив, що невідомий зливає паливо із припаркованого на вулиці вантажного автомобіля.

Патрульні, що прибули на місце, застали злодія на гарячому – він розкрив бак і за допомогою шланга зливав дизель у 10-літрову каністру, заховану в його рюкзаку. У поліції повідомляють, що 43-річний громадянин здивувався, що до нього підійшли інспектори, і був розчарований, що не дали довести задумане до кінця.

Звісно, зловмисника затримали. На місце злочину викликали власника автомобіля та слідчих Дарницького управління поліції.

Такий випадок – не поодинокий останнім часом. Нещодавно крадіжка бензину з баків авто була у Голосіївському районі Києва, а також у Черкасах, причому в останньому випадку паливо злили одразу з п’яти машин. Зловмисників затримати не вдалося.

admin

Наверх