В Україну невдовзі привезуть новий «Москвич» > Gercek Tesisat

В Україну невдовзі привезуть новий «Москвич»

Китайський кросовер JAC JS4 вже скоро приїде в Україну. Про це повідомляєтья на Facebook-сторінці «JAC Україна».  Це оновлена версія моделі S4, яку вже кілька років продають на українському ринку. Дана модель стала основою нещодавно презентованого «Москвич 3».

JS4 поставлятиметеся з 1,5-турбодвигуном. Цей агрегат є абсолютно новим і потрапив в десятку найкращих двигунів «China Core». Мотор видає 150 кінських сил і 210 Нм (2000-5500rpm) крутного моменту.

«Серед конструктивних особливостей JAC JS4 слід відмітити покращене налаштування системи електронного підсилювача керма, яка дозволяє економити 0.3 л палива на кожні 100 км, міцну конструкцію кузова, яка складається з 70% надміцної сталі і може захистити від тиску, що в 4 рази перевищує власну вагу і надійну систему підвіски, яка розроблялася у співробітництві з компанією Volkswagen», – йдеться у повідомленні.

В компанії кажуть, що розробники JS4 потурбувалися і про гарну шумоізоляцію в салоні автомобіля. Так, випробування NVH R&D показали, що при швидкості 120 км/год, рівень шуму в салоні становить лише 67,3 децибел, що робить водіння комфортнішим.

Днями стане відомо якими опціями буде оснащений кросовер.

admin

Наверх