В Україну з Великої Британії прибули перші броньовані швидкі для фронту > Gercek Tesisat

В Україну з Великої Британії прибули перші броньовані швидкі для фронту

В Україну з Великої Британії прибула перша партія броньованих швидких, придбаних за підтримки Віктора та Олени Пінчуків.

Перші броньовані авто швидкої допомоги стандарту STANAG 4569 для рятування поранених бійців та мирних громадян з зони уражень вже прибули до Львова. Вони перебувають у розподільчому центрі Міністерства охорони здоров’я і найближчим часом поїдуть до найгарячіших точок на фронті.

Ці броньовані машини можуть гарантувати доступ до найнебезпечніших місць, надійно захистити наших хоробрих медиків, воїнів та мирних громадян під час евакуації з поля бою.

Ці швидкі, які були придбані за підтримки Віктора та Олени Пінчуків, раніше належали Міністерству оборони Великої Британії. Найбільший британський виробник швидких – компанія Venari Group переобладнала їх на реанімобілі. Співробітники Venari Group працювали 24/7 аби переобладнати ці автівки для потреб України під час війни.

«Війна проти України – це війна проти свободи та життя. Броньовані швидкі рятуватимуть життя тих, хто боронить нашу свободу і свободу Європи. Серед інших речей, які ми робимо для підтримки наших бійців і медиків, цього ми не змогли б зробити без наших партнерів, адже такі машини нелегко знайти. Ми вдячні Посольству України у Великій Британії, компанії Venari Group та члену Парламенту Великої Британії Ендрю Персі за підтримку та допомогу в реалізації цього проєкту», – сказав Віктор Пінчук.

«Рятувати життя тих, хто рятує життя, було нашою ціллю, починаючи з 2014 року, коли ми розпочали вибудовувати систему навчання та підготовки військових медиків разом з експертами НАТО, – сказала Олена Пінчук, – інструктори Медсанбату з перших днів вторгнення працюють в гарячих точках і нашим завданням було забезпечити їх всім необхідним. Броньовані швидкі – це наступний етап, який дає можливість медикам евакуювати поранених з гарячих точок та вчасно доставляти їх в медичні заклади. Ми особисто відвідали завод, де перероблялися швидкі, та знаємо скільки зусиль було докладено для того, щоб їх доправили в Україну максимально оперативно».

admin

Наверх