В Китаї представили доступний електрокар Baojun KiWi EV > Gercek Tesisat

В Китаї представили доступний електрокар Baojun KiWi EV

Спільне підприємство SAIC-GM-Wuling розпочало продаж у КНР оновленої версії електрокара Baojun KiWi EV. Як повідомляє CarNewsChina, ціни на новинку стартують від 87 800 юанів, це трохи більше 12 тисяч доларів за актуальним курсом.

Електромобіль отримав футуристичний дизайн і, за словами розробників, орієнтований насамперед на молодь.

Довжина моделі складає 2894 мм, ширина – 1655 мм, а висота 1595 міліметрів. Розмір колісної бази – 2020 міліметрів. Електрокар отримав незвичайні прямокутні фари, приховані дверні ручки та повторювачі повороту на бічних дзеркалах.

У салоні дводверки встановили цифрову панель приладів, яка об’єднана з сенсорним дисплеєм мультимедійної системи. У списку опцій значаться адаптивний круїз-контроль, система утримання смуги руху та функція допомоги при паркуванні. Також автомобілісту доступні повітроочисна установка та система безключового доступу до салону.

Рушійною силою Baojun KiWi EV є електромотор потужністю 54 кінських сил. На одному заряді електромобіль може проїхати 305 км. У режимі швидкого заряджання поповнити заряд батареї з 30% до 80% можна усього за 1 годину.

admin

Наверх