Відроджений MINI Remastered отримає «музичну» версію Marshall > Gercek Tesisat

Відроджений MINI Remastered отримає «музичну» версію Marshall

Британська компанія David Brown Automotive, що випускає стилізовані під ретро спорткари та рестомоди класичного MINI, анонсувала нове виконання хетчбека Remastered. В автомобілі виробник об’єднає два легендарні британські бренди – автомобільну марку MINI та британського виробника музичних підсилювачів та акустичного обладнання Marshall Amplification, який у 2022 році якраз відзначає 60-річчя з моменту заснування.

Офіційна прем’єра MINI Remastered Marshall Edition намічена на квітень. Поки показані тільки тизери автомобіля – візуально відрізнити спецверсію можна по чорному кольору кузова із золотими «акцентами» та логотипами Marshall, а також стилізовану під «обліцовку» гітарного підсилювача радіаторну решітку. Музична тема продовжується в салоні, де символи відтворення, паузи та швидкої перемотування вперед/назад нанесені на педалі акселератора, гальма та зчеплення.

Панель керування на центральній консолі отримала ручки в стилі елементів музичних підсилювачів і, схоже, повнорозмірний гітарний підсилювач, вбудований в інтер’єр, є частиною фірмової акустичної системи автомобіля. Музична складова створена спільно з фахівцями Marshall Amplification. Інтер’єр буде оброблений чорною шкірою з декором золотого кольору та вишитими на спинках крісел логотипами музичної компанії.

Технічні зміни для MINI Remastered Marshall Edition не оголошені. Очікується, що автомобіль збереже двигун серії A робочим об’ємом 1,3 літра, потужність якого, залежно від модифікації, варіюється від 71 до 125 кінських сил. Двигун поєднується із 4-ступінчастою механічною коробкою передач.

Тираж новинки виявиться обмеженим. Як і всі машини від Девіда Брауна, машина буде побудована на базі оригінального MINI – від автомобіля-донора використовують двигун, коробку передач та VIN-номер. Вартість хетчбека не названа, але відомо, що частина виручки від продажу кожного екземпляра David Brown Automotive та Marshall Amplification спрямують благодійну організацію Music Trust Venue, яка допомагає незалежній музичній сцені Великобританії оговтатися від наслідків пандемії коронавірусу.

admin

Наверх