Відомий британський виробник акустики зробив ексклюзивні навушники у стилі McLaren > Gercek Tesisat

Відомий британський виробник акустики зробив ексклюзивні навушники у стилі McLaren

З 2015 року все нові автомобілі McLaren оснащуються акустичною системою Bowers&Wilkins і в 2022 році два британські виробника преміальних продуктів вирішили відзначити чергову річницю спільної роботи. У рамках спільного проекту на ринок вийшли флагманські бездротові навушники Bowers&Wilkins Px8 у ексклюзивному виконанні McLaren Edition. 

Повнорозмірні накладні бездротові навушники виконані в кольорі Galvanic Grey, який доповнений акцентами фірмового для автовиробника відтінку Papaya Orange. Усередині розташовані 40-міліметрові динаміки з карбоновим дифузором, положення яких усередині кожної чашки навушників оптимізовано, щоб забезпечити постійну відстань щодо вух слухача з будь-якої точки.

Динаміки працюють у поєднанні з розробленою Bowers&Wilkins системою цифрової обробки сигналів для забезпечення 24-бітної якості звуку з високою роздільною здатністю від провідних потокових сервісів. Передбачено підтримку кодека aptXTM від Qualcomm. Система активного шумоподавлення використовує шість вбудованих мікрофонів, по два з яких відповідають за аналіз рівня шуму, передачу голосу та налаштування потужності динаміків.

При необхідності Px8 McLaren Edition можна підключити до джерела звуку через 3,5-міліметровий кабель або роз’єм USB-C, а для оптимального налаштування навушників передбачено фірмовий додаток Bowers&Wilkins для смартфонів. За допомогою софту можна налаштовувати режими шумоподавлення та регулювати налаштування еквалайзера, а також відстежувати заряд батареї – заявлено 30 годин роботи без підзарядки. Вартість Bowers&Wilkins Px8 McLaren Edition складає 799 євро.

admin

Наверх