Власникам Mercedes-AMG One створили особливий годинник > Gercek Tesisat

Власникам Mercedes-AMG One створили особливий годинник

Влітку 2022 відбулася прем’єра серійного гіперкара Mercedes-AMG One, в якому компанія Mercedes-Benz використала гібридну силову установку боліда Формули-1. Декілька років пішло на адаптацію та налаштування агрегатів. Поставки клієнтських екземплярів очікуються в поточному році. Крім автомобіля, який буде випущений тиражем в 275 екземплярів, зроблять стільки ж Big Pilot’s Watch Constant-Force Tourbillon Edition AMG One Owners – це ексклюзивний годинник IWC для власників гіперкара.

Швейцарський виробник годинника люкс-класу International Watch Company (IWC) у рамках своєї співпраці з Mercedes-AMG підготував аксесуар, який покликаний підкреслити статус свого власника навіть у момент, коли той не перебуває за кермом свого автомобіля. Дизайн годинника виконаний у стилістиці гіперкара і підкреслює зв’язок між годинником і машиною.

На циферблаті в положенні «9 годин» знаходиться відкритий турбійон постійної сили з секундною стрілкою, в положенні «2 години» покажчик фаз Місяця, а в положенні «4 години» розміщена стрілка 96-годинного вказівника запас ходу, який стилізований під циферблат тахометра. Сам же циферблат виконаний у чорному кольорі з багатошаровою зовнішньою секцією, що нагадує повітрозабірники One.

Велика частина корпусу годинника діаметром 46,2 міліметра і висотою 13,5 міліметра виготовлена з алюмініду титану, який також використовується в турбінах реактивних двигунів. Зовнішня частина отримала піскоструминну обробку, а навколо циферблату є поліроване кільце – дві зони розділяє тонка смуга Petronas Green.

Задня кришка виготовлена із матеріалу IWC Ceratanium, який поєднує в собі властивості титану та кераміки. Годинник поставляється з каучуковим ремінцем, чорним зовні та зеленим усередині. Зовнішню частину прикрашають численні зірки відтінку Mercedes-Benz Petronas Green. Вартість IWC Big Pilot Watch Constant-Force Tourbillon Edition AMG One Owners не названа, але в компанії підкреслюють, що вони зв’яжуться з кожним покупцем Mercedes-AMG One і з’ясують, чи хочуть вони купити годинник. Ймовірно, ціну назвуть кожному клієнту персонально.

admin

Наверх