Виробник важкої техніки з КНР випустить свій «Кіберпікап» > Gercek Tesisat

Виробник важкої техніки з КНР випустить свій «Кіберпікап»

Компанія Sany – це великий китайський виробник вантажівок та будівельного обладнання. І на цьому зупинятись вони явно не збираються. Цього разу Sany запатентував зовнішній вигляд електричного пікапа, який своєю незвичайною зовнішністю цілком міг би затьмарити Tesla Cybertruck.

Ця незвичайна модель стала другим за рахунком пікапом від Sany. Минулого разу в мережі випливли зображення Sany Xingbida, який зовні дуже сильно нагадував американський Cybertruck.

Безіменна новинка має деякі схожі з Xingbida особливості. Наприклад, вони мають однакову конфігурацію з кабіною. Окрім того, вони отримали ідентичні позашляхові колеса. Можна припустити, що одна з цих машин стане преміальною версією іншої.

Але найцікавіше буде ховатися під капотом. На сьогоднішній момент у модельному ряду Sany вже є кілька електровантажівок. І для нового пікапа силову установку можуть запозичити у найважчої моделі Jingshan EV550. Вона розвиває номінальну потужність у 367 кінських сил і 1150 Нм крутного моменту. У піку віддача короткочасно збільшується до 551 к.с. та 2400 Нм моменту. Однак батарея від вантажівки ємністю 423 кВтг навряд чи підійде цивільному пікапа, замість неї очікується поява компактнішої моделі від CATL.

Нагадаємо, компанія Sany утворена в 1991 році, і за минулі кілька десятиліть змогла освоїти виробництво не тільки вантажівок, а й екскаваторів, кранів, вітряних турбін і навіть досягла успіху в будівництві житла. Освоїти новий для себе сегмент електричних пікапів було вирішено ще в 2019 році і з того моменту Sany веде активні розробки в цій галузі.

admin

Наверх