Вантажівки Renault Trucks E-Tech T і С отримали новий дизайн та логотип > Gercek Tesisat

Вантажівки Renault Trucks E-Tech T і С отримали новий дизайн та логотип

Компанія Renault Trucks оновила зовнішність своїх вантажівок – електричних моделей важкого класу E-Tech T і E-Tech C. Перші призначені для магістральних перевезень, а другі – для будівельного сегмента.

Машини відрізняються ґрунтовно переробленою передньою панеллю – зокрема решіткою радіатора. Дизайнери, таким чином, інтерпретували вигляд еквалайзера. Для посилення ефекту вся носова частина пофарбована в єдиний колір.

На нижній кромці решітки з’явився напис E-Tech. Така ж є і на традиційній для останніх моделей табличці Emblem на бічній панелі, за дверима. Тепер табличка зроблена з синього плексигласу.

Електричні моделі відрізняються також синіми ковпаками коліс і вертикальними смугами на бічних нижніх спойлерах. В останніх підніжки зроблені висувними, що збільшило місце під батарейні блоки. Для підвищення безпеки кабіна була зміщена вперед на 115 мм.

І нарешті вишенькою на торті є нова фірмова емблема. Традиційний ромб тепер отримав подвійні грані з полірованого алюмінію. Серійний випуск вантажівок E-Tech T і E-Tech-C розгорнеться на заводі Renault Trucks у Бург-ан-Брес наприкінці 2023 року, а от зробити попереднє замовлення на машини можна вже сьогодні.

Зазначимо, що компанія Renault Trucks є єдиним виробником, що пропонує електричні вантажівки в такому широкому ваговому діапазоні – від електробайка на 650 кг до 44-тонного автопоїзда.

admin

Наверх