Вантажівка - замість електростанції: пікап Ford F-150 Lightning здатний освітлювати будинок кілька днів > Gercek Tesisat

Вантажівка – замість електростанції: пікап Ford F-150 Lightning здатний освітлювати будинок кілька днів

Електровантажівка F-150 Lightning автоматично вмикається для енергоживлення вашого будинку, якщо вся мережа виходить з ладу. І її потужності вистачить на 3 дні.

Електрична версія культових вантажівок Ford F-серії , F-150 Lightning здатна забезпечувати ваш будинок електроенергією впродовж трьох днів, використовуючи додаткове обладнання.

Оскільки власники вантажівок звикли використовувати різні функції – елемент, що крутить, тягове зусилля і багато іншого – щоб досягти мети, тепер вони можуть забезпечувати свої будинки електрикою під час відключення електроенергії.

Ford є першим виробником електромобілів у США, який пропонує клієнтам можливість заряджати свої будинки електричною вантажівкою під час короткочасних або тривалих відключень електроенергії.

За даними Управління енергетичної інформації США, у 2020 році американці зіткнулися з найбільшою кількістю відключень електроенергії за історію спостережень.

«Енергетичне майбутнє Америки починається вдома, і партнерство з Ford ілюструє важливе зрушення в тому, як ми забезпечуємо енергією наше життя», – сказала Мері Пауелл, генеральний директор Sunrun, – «ми більше не прив’язані до вуглецевої енергетичної системи, а пропонуємо більше шляхів до більшої енергетичної незалежності, живлячи будинки та автомобілі від сонця, допомагаючи цим швидко прискорити перехід до чистої, стійкої енергії майбутнього для всіх».

admin

Наверх