Бюджетний кросовер Toyota Hyryder став бестселером > Gercek Tesisat

Бюджетний кросовер Toyota Hyryder став бестселером

Представлений у липні минулого року кросовер Toyota Urban Cruiser Hyryder виявився дуже популярним в Індії – настільки, що чекати на нього в деяких версіях доведеться до трьох років! Щоправда, справа тут не лише у високому попиті, а й у політиці компанії.

Вся справа в тому, що Toyota віддає перевагу збиранню топових версій (це закладено у виробничий план), тому термін їх очікування менший – близько 4 місяців. Базову версію з «механікою» замовникам доведеться чекати до трьох років, з «автоматом» – трохи більше двох років. Не дивно, що дилери схиляють покупців до придбання авто у дорожчих версіях – їх можна отримати набагато раніше.

Чому ж виробничий план повстає з явним перекосом на користь дорогих версій? Є припущення, що Toyota зацікавлена насамперед у просуванні та продажу версій Hyryder зі своєю гібридною системою, а вона якраз входить у найдорожчі комплектації.

Нагадаємо, Toyota Urban Cruiser Hyryder – плід тісної співпраці Toyota та Suzuki. На ринку Індії Hyryder має «рідного брата» в особі Maruti Suzuki Grand Vitara.

Hyryder побудований на платформі Suzuki Global C. Габарити кросовера складають 4365 х 1795 х 1635 мм, колісна база – 2600 мм. Автомобіль оснащується як атмосферним двигуном об’ємом 1,5 л, потужністю 102 к.с. (це саме двигун Suzuki, і він входить в оснащення базової версії), так і гібридною силовою установкою від Yaris Cross потужністю 115 к.с.

admin

Наверх