Брутальний Haval Cool Dog виходить на домашній ринок > Gercek Tesisat

Брутальний Haval Cool Dog виходить на домашній ринок

У Китаї стартували продажі нового кросовера Haval під назвою Cool Dog – це вже друга модель «собачого» сімейства. Вартість Cool Dog розкрили ще в середині липня, коли на місцевому ринку відкрили прийом замовлень на новинку: вони варіюються від 123,8 тисяч до 149,8 тисяч юанів (приблизно 18300 – 22200 доларів за курсом сьогоднішнього дня). У КРН «Крутий собака» доступний з двома варіантами моторів, переднім і повним приводом.

Новий кросовер базується на платформі L.E.M.O.N., що лежить і в основі Dargo. Cool Dog злегка поступається «Дарго» за габаритами та дорожнім просвітом (196 міліметрів проти 200) і позиціонується як автомобіль для молодіжної аудиторії – наприклад, він доступний у яскравому салатовому кольорі, з аудіосистемою JBL та 18 динаміками, вбудованими в тому числі у підголівники крісел.

Поки китайцям запропонований вибір із чотирьох рівнів оснащення, двох моторів та кількох модифікацій. Базовим виступає 1,5-літровий турбодвигун GW4G15M, що розвиває 150 кінських сил і 218 Нм крутного моменту. Альтернативою виступає двигун GW4B15L того ж об’єму, але потужністю 184 сил та 275 Нм моменту. У першому випадку привід лише передній, а в другому може бути повним.

Незалежно від двигуна та приводу Haval Cool Dog комплектується семиступінчастим «роботом» з подвійним «мокрим» зчепленням. Очікується, що пізніше гамму урізноманітнюють потужнішим дволітровим агрегатом і гібридною силовою установкою.

admin

Наверх