Британці виконали яскравий тюнінг Suzuki Jimny > Gercek Tesisat

Британці виконали яскравий тюнінг Suzuki Jimny

У Великій Британії з’явився дуже незвичайний Suzuki Jimny. Позашляховик перетворили на зменшену копію Mercedes-Benz G-Class у виконанні від Brabus. Відео з оригінальним авто опублікували на YouТube-каналі Collecting Cars.

Тюнінг Suzuki Jimny під «Гелендваген» набирає популярності через схожість двох моделей. Подібні авто зараз випускають на замовлення кілька ательє, проте британський варіант позашляховика виявився однією з найточніших копій Mercedes G-Class.

Як зразок для наслідування вибрали Mercedes-AMG G63 від Brabus. Тюнери відтворили фари, решітку радіатора та передній бампер «Гелендвагена», додали дуги та розширювачі арок. Дверні ручки взяли в справжнього G-Class. Крім того, позашляховик отримав 18-дюймові диски.

Салон Suzuki Jimny також ґрунтовно перероблений. В обробці використані стьобана шкіра та пластик «під карбон», а також встановлені фірмові вентиляційні дефлектори Mercedes у вигляді турбін.

Характеристики Suzuki Jimny не змінилися, адже силовий агрегат залишився незмінним. Позашляховик оснащений 1,5-літровою бензиновою четвіркою потужністю 102 к. с. і 4-ступінчастою автоматичною КПП, збережений і повний привід із понижувальною передачею.

admin

Наверх