Андрій Данилко виставив на аукціон ексклюзивний Rolls-Royce > Gercek Tesisat

Андрій Данилко виставив на аукціон ексклюзивний Rolls-Royce

У Лондоні на аукціон RM Sotheby’s виставили Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року. Автомобіль належав вокалісту Queen Фредді Мерк’юрі. Історію машини розповіли на сайті аукціонного дому.

Фредді Меркьюрі вирішив купити Rolls-Royce Silver Shadow у 1979 році. Він сам не водив авто, а користувався послугами водія. На ньому фронтмен Queen також возив оперну діву Монсеррат Кабальє. Після смерті Мерк’юрі в 1991 машину успадкувала його сестра Кашміра.

Нинішній власник авто на сайті аукціонного будинку не вказано, відомо лише, що він придбав Rolls-Royce Фредді Мерк’юрі у 2013 році. Дуже ймовірно, що ним є Андрій Данилко, адже раніше він зізнався у цьому.

Український співак та продюсер розповів, що купив авто Фредді Мерк’юрі майже 10 років тому, але так і не зміг ввезти його до України (очевидно виникли складнощі з розмитненням старого Rolls-Royce). Весь цей час Андрій Данилко був змушений платити за паркування машини у Лондоні.

Про те, що автомобіль може належати Данилку, свідчить той факт, що виручені за Rolls-Royce кошти перерахують на потреби клініки протезування та реабілітації Superhumans Center, що у Львівській області.

Rolls-Royce Silver Shadow випускали з 1965 до 1980 року. Великий седан оснащений 6,75-літровим V8 на 192 к.с. та 3-ступінчастою автоматичною КПП. Авто Фредді Меркьюрі пофарбовано в сріблястий колір, а його салон оздоблений шкірою та деревом. Комплектація включає кондиціонер, круїз-контроль, електросклопідйомники та магнітолу Sharp. Пробіг складає близько 100 тис. км, також збережено оригінальні документи на машину та чеки зі СТО, де вказано її власника.

admin

Наверх