Алюміній і водень - ринок автобусів в очікуванні цікавої новинки > Gercek Tesisat

Алюміній і водень – ринок автобусів в очікуванні цікавої новинки

Виробник водневих паливних елементів Loop Energy оголосив про вихід на австралійський автобусний ринок в ролі постачальника модулів Fuel Cell. Останні планують поставити компанії Aluminium Revolutionary Chassis Company (ARCC), яка була розробником першого в Австралії полегшеного шасі міського автобуса, виконаного з алюмінію, з болтовим з’єднанням.

Модулі на паливних елементах Loop Energy будуть інтегровані в модель міського автобуса ARCC Viking Hydrolight, яка повинна бути запущена в експлуатацію до 2023 року. Наразі ARCC бере участь в ходових випробуваннях свого автобуса, що проводяться в рамках урядової програми Нового Південного Уельсу. Зазначимо, що Штати Новий Південний Уельс і Квінсленд зобов’язуються спільно запустити понад 10 000 воднево-електричних автобусів.

«Ринок електричних автобусів швидко стає важливим сегментом ринку паливних елементів», – говорить головний операційний директор Loop Energy Джордж Рубін.

Керуючий директор ARCC Пітер Мерлі в свою чергу зазначив: «ARCC пишається тим, що виробляє єдиний в Австралії автобус з нульовим рівнем викидів, спроєктований з повнорозмірним алюмінієвим шасі».

Loop Energy і ARCC планують представити перший автобус на паливних елементах на виставці Australia Bus & Coach Expo в жовтні 2022 року.

admin

Наверх