Автомобілі Volkswagen зможуть викликати екстрені служби > Gercek Tesisat

Автомобілі Volkswagen зможуть викликати екстрені служби

Більшість автомобілів Volkswagen 2020-2023 модельних років безкоштовно підключать до екстрених служб. Про це повідомила прес-служба американського підрозділу німецького концерну. Причиною такого рішення став нещодавній інцидент у Чикаго. Зловмисники викрали Volkswagen Atlas, в якому знаходилася дитина. Через відсутність підключення Car-Net поліцейські не змогли швидко знайти автомобіль.

Як повідомляється, з 1 червня 2023 року ця послуга надаватиметься автомобілям, підключеним до «фірмової» системи Car-Net Safe&Secure. Для оформлення безкоштовної п’ятирічної страховки власнику достатньо створити обліковий запис myVW та прийняти умови обслуговування.

Викликати екстрену допомогу можна кнопкою SOS в автомобілі або зв’язавшись із сервісним центром Car-Net. У цьому випадку екстрені служби до місця знаходження автомобіля направить оператор. Також система оснащена функцією автоматичного сповіщення оператора про події.

«Паливні» моделі, підключені Car-Net Safe&Secure, мають функцію попередження про крадіжку. У разі спрацьовування протиугінної сигналізації, система відправляє власнику push-повідомлення та вказує місце розташування автомобіля, якщо він уже вкрадений. При необхідності клієнти можуть звертатися до служби підтримки й з інших питань.

Також віддалений доступ Car-Net дозволяє власникам взаємодіяти зі своїм автомобілем через застосунок myVW. Крім того клієнтам пропонується точка доступу Car-Net Wi-Fi, яка дозволяє вибирати тарифний план Verizon або T-Mobile.

Як зазначається, для VW ID.4 доступні лише автоматичні повідомлення про збої та екстрену допомогу.

admin

Наверх