Автомобілю Subaru вперше дісталися заводські адаптивні амортизатори > Gercek Tesisat

Автомобілю Subaru вперше дісталися заводські адаптивні амортизатори

У Subaru вперше з’явилися заводські адаптивні амортизатори. Підвіска Active Damper e-Tune з електроннокерованими стійками ZF доступна як опція на новому універсалі Levorg.

Про реалізацію нової опції Subaru розповіла на автосалоні в Токіо, причому адаптивні амортизатори можна замовити не тільки для нових Levorg, але й встановити у дилера на універсал другого покоління. Передбачені чотири фіксовані налаштування (Comfort, Normal, Sport та Sport+), а також індивідуальний режим, у якому водій може сам підібрати потрібні калібрування амортизаторів через меню інформаційно-розважальної системи.

Адаптивні амортизатори згодом з’являться й на інших моделях Subaru по всьому світу, адже конкуренти таку опцію пропонують давно.

Інша новинка токійського автосалону – спецверсія Subaru Levorg STI Sport#. Для японського ринку випустять 500 універсалів з посиленим кузовом, перекаліброваною підвіскою, а також витривалішим варіатором з додатковим охолодженням. Від оригінала такий універсал відрізняється 19-дюймовими дисками BBS, антихромом, передніми ковшеподібними кріслами Recaro і замшевою обробкою даху. Турбомотор об’ємом 2,4 літра стандартний та розвиває 275 к.с. потужності.

admin

Наверх