АвтоКрАЗ безкоштовно передав Збройним силам України військові автівки, які зараз так необхідні нашій армії > Gercek Tesisat

АвтоКрАЗ безкоштовно передав Збройним силам України військові автівки, які зараз так необхідні нашій армії

«До нас звернулася військова адміністрація на чолі з Лєдніком, місто, начальник обласної адміністрації Лунін. Ми швидко відреагували і віддали ці автівки. Там вартість близько 1 млн дол, але ми розуміємо, що зараз військовим вони вкрай необхідні. І ми не можемо залишатися осторонь. Україна – понад усе!».

Сьогодні «АвтоКрАЗ» безкоштовно передав Збройним силам України військові автівки, які зараз так необхідні нашій армії.

Про це «Кременчуцькій газеті» заявив начальник Кременчуцької районної військово-цивільної адміністрації Олег Лєднік.

«Ми звернулися до КрАЗу з проханням надати військову техніку, яка раніше стояла на оглядовому майданчику. Ця техніка вкрай потрібна армії. Дякуючи підприємству, це питання було дуже швидко вирішено і КрАЗ передав військові автівки»,– заявив О.Лєднік.

Генеральний директор «АвтоКрАзу» Роман Черняк повідомив, що в армію передано військові броньовані автівки «Спартан» і «Шрек», загальною вартістю близько 1 млн дол.

«До нас звернулася військова адміністрація на чолі з Лєдніком, місто, начальник обласної адміністрації Лунін. Ми швидко відреагували і віддали ці автівки. Там вартість близько 1 млн дол, але ми розуміємо, що зараз військовим вони вкрай необхідні. І ми не можемо залишатися осторонь. Україна – понад усе!»,– сказав Р.Черняк.

admin

Наверх